Kdo by si rád nepochutnal, třeba na ořechových řezech, ovocném koláči, nedělní bábovce nebo slavnostním dortu? A kdo by to byl řekl, že pro všechny tyto pochoutky stačí jedno univerzální lité těsto a trocha fantazie?
V této inspirativní knize se Giancarlo Caldesi s manželkou Katie a výživovou poradkyní Jenny Phillipsovou dělí o poznatky a zkušenosti v oblasti snížení hmotnosti a odeznění cukrovky 2. typu pomocí chutné nízkosacharidové stravy.
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt.
Snadné a rychlé recepty z dostupných surovin pro celou rodinu! Polévka z pečeného květáku s kari, sekaná s červenou čočkou, špenátové muffiny s mozzarellou nebo cibulový quiche s tymiánem – už se vám sbíhají sliny?
První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa.
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
Špičkový autorský tým mezinárodně respektovaných odborníků ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný a Richard Süss hodnotil více než dva tisíce vzorků vín, aby vybral ta nejlepší.
Vášeň je emoce, kterou nejčastěji projevují pijáci whisky, když mluví o svém oblíbeném alkoholu. Ať už jde o míchanou skotskou whisky, kentucký bourbon, irskou single pot still whiskey nebo tennessee sipping whiskey.
Pokud jste se také nadchli knihou Rytmus roku a přejete si přenést její myšlenky do praxe a používat v kuchyni i domácí lékárně naše nejběžnější sezónní plody, lokální superpotraviny a léčivé byliny, pak vám měsíční přehledy v nástěnném průvodci...