Nejprodávanější Kniha za posledních 14 dní
ekonomie

Moderní kontrola veřejné správy - 11%
Naše společnost, veřejná politika i veřejná správa se skládají z mnoha procesů. Tyto procesy obsahují rizika, jejichž dopady jsou snižovány pomocí kontrolních mechanismů. Celospolečenský vývoj je však velmi živelný.
ekonomie

Moderní kontrola veřejné správy

428 Kč
380 Kč
Začínáme na burze - 11%
Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích?
ekonomie
Ukázky

Začínáme na burze

359 Kč
319 Kč
Makroekonomie - 11%
Učebnice pro vysoké školy. Učebnice makroekonomie předních českých pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze přináší systematický výklad teorií, které vysvětlují příčiny i důsledky makroekonomických procesů.
ekonomie
Ukázky

Makroekonomie

981 Kč
872 Kč
Nebojte se akcií 2. díl - 11%
Roční čistý výnos 22,7 % z investice do akcií je jen začátek cesty, kterou před vámi kniha Christiana Thiela rozkrývá. Dělá to vždy s nadhledem, lehkostí a humorem.
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl

269 Kč
239 Kč
Osobní finance - 11%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
ekonomie

Osobní finance

314 Kč
279 Kč
Scaling Up - 11%
Nejdůležitější překážky růstu a prosperity firem jsou většinou interního charakteru a mohou být odstraněny cílenými kroky a často bez externích finančních zdrojů.
ekonomie

Scaling Up

314 Kč
279 Kč
Ideální investiční portfolio - 11%
Knížka je určena všem běžným investorům a klientům finančních institucí, kteří hledají praktický návod, jak vhodně sestavit a udržovat své investiční portfolio. Ocení ji také finanční poradci a studenti ekonomických oborů.
ekonomie

Ideální investiční portfolio

242 Kč
215 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
ekonomie

Koučování

314 Kč
279 Kč
Liberalismus - 11%
(1x)
Misesův Liberalismus je klasickým dílem, ve kterém autor obhajuje myšlenky svobody a míru, myšlenky liberalismu. Přestože kniha byla napsána již v roce 1927, argumenty ve prospěch svobody v ní obsažené neztratily nic ze své platnosti.
ekonomie

Liberalismus

260 Kč
231 Kč
Socialismus - 11%
Téměř po sto letech od jejího prvního vydání je kniha vyvrácením ekonomie socialismu.
ekonomie

Socialismus

692 Kč
615 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>