Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
Skvěle napsaný průvodce plný praktických tipů a rad vám ukáže, jak jíst tuky a zároveň se vyvarovat posedlosti jídlem, zhubnout a nalézt energii do života.
Úspěšná maratonská běžkyně a zkušená šéfkuchařka spojily své síly. Shalane Flanaganová a Elyse Kopecky jsou nejen dlouholetými kamarádkami, ale také autorkami společné kuchařky, která změní váš pohled na sportovní výživu.
Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem.
Zapomeňte na vše, co jste se učili o držení diet. Známý endokrinolog dr. David Ludwig vysvětluje v knize Máte stále hlad?, proč tradiční diety nefungují, a ukazuje nový radikální plán, který vám pomůže zhubnout bez hladovění.
Pod jménem Thug Kitchen se skrývá tak trochu záhadná losangeleská dvojice, která se jednoho dne rozhodla, že se nebude cpát zdravým jídlem sama, ale že k tomu, pokud možno nenásilně, přinutí i své okolí.
Jak už název napovídá, jedná se v českých poměrech o zcela unikátní projekt. Tři nadšenci do domácího vaření piva se jednoho dne rozhodli, že osloví ostatní domavarníky, vyberou od nich ty nejlepší a nejověřenější receptury.
Každý týden, vždy ve čtvrtek večer se ve starém kamenném domě v kopcích nad italským středověkým městečkem Orvieto schází čtveřice zralých žen – Miranda, Ninucia, Paolina a Gilda. Společně vaří, večeří, popíjejí místní vynikající víno a povídají si.
Jediná kniha o kávě, kterou kdy budete potřebovat. Aktualizované rozšířené vydání jedinečné publikace, která vyšla poprvé před patnácti lety, a stala se biblí nejen mezi baristy.
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění.