Eva Filipová - Czech cuisine a ...

Czech cuisine a modern approach

Nakladatel: Pragma 2008
Rozebráno
358 Kč
pohlídat

Anotace

Klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Czech cuisine a modern approach
Autor:
Filipová, Eva
Nakladatel:
Pragma
EAN:
9788073491383
ISBN:
978-80-7349-138-3
Doporučená prodejní cena:
398 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 224 stran, anglicky
Rozměry:
20 × 27,5 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)
Jazyk:
anglicky