Hans J. Bocker - Svoboda jménem zlato

Svoboda jménem zlato

Nakladatel: Austria Gold CZ 2013
Rozebráno
242 Kč
pohlídat

Anotace

3. aktualizované vydání. Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom, poradce, finanční a ekonomický žurnalista, se v ní věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství a způsobům, jak jej uzdravit. Globální krize, která má již viditelné důsledky, rozhodně nekončí, a v této knize se dočtete...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Tato kniha by měla být povinnou četbou pro finanční poradce. Po cca 15 letech v této branži jsem teprve nyní pochopil, jak jsem se často mýlil v doporučeních klientům. I v 69 letech je možné se poučit a pokud jen 50% v této knize je pravdou, je nejvyšší čas se probudit.
Sofistikované čtení o tom, jak nepřijít o hromadu peněz při vstupu do spolku zvaném EU potažmo při výběru úspor po desetiletích,kdy inflace ukrojí třetinu ne li více. Je to více než rada či návod jak se zabezpečit.
Jednoho až mrazí, jak do sebe zapadají všechny souvislosti, které si bez potřebného vzdělání a informací nedokáže přesně poskládat a pojmenovat.
Konečně v češtině vychází kniha, pravdivě popisující stav věcí ve finančním světě.

Tahle kniha se mi dostala do rukou a já ji přečetla jedním dechem.... Děkuji za jiný a přece již tušený pohled na stávající ekonomickou situaci! Informací není nikdy dost.

Autor čerpá z lidské historie, ke které právem náleží komodita jménem zlato. Zlato lidské pokolení obklopuje už odpradávna. Lidstvo je zlatem fascinováno, bohužel mnohdy až příliš. V dnešním světě "virtuálních peněz" ( dluhů ) je otázka, zda by mělo lidstvo přejít zpět ke zlatému standartu. Někteří lidé si myslí, že zlatý standart by...
Více
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Svoboda jménem zlato
Autor:
Bocker, Hans J.
Nakladatel:
Austria Gold CZ
EAN:
9788025449790
ISBN:
978-80-254-4979-0
Doporučená prodejní cena:
269 Kč
Originál:
Freiheit durch Gold
Překlad:
Bajt, Oldřich a Hnilo, Martin
Popis:
1× kniha, vázaná, 152 stran, česky
Rozměry:
13 × 21 cm
Rok vydání:
2013 (3. aktualizované vydání)