Anikó Gergelyová - Culinaria Maďarsko

Culinaria Maďarsko: Kulinární průvodce

Nakladatel: Slovart 2017
Rozebráno
449 Kč
pohlídat
Culinaria Maďarsko

Culinaria Maďarsko

359 Kč
Rozebráno
359 Kč
pohlídat

Anotace

Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, tokáň, paprikáš, Dobošův dort, kaštanové pyré nebo i neopakovatelný maďarský salám či klobása. Navštívíte...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení
Pokud se zajímáte o cizí země a jejich kuchyně, je tato kniha o té maďarské velmi podařená. Maďarsko sice není pro našince tolik atraktivní jako Francie a Itálie, ale nenechte se zmást, protože poté, co navštívíte na pár dní třeba jen Budapešť, oceníte také tuto knihu se spoustou reálií a zajímavostí nejen o kuchyni.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Culinaria Maďarsko
Autor:
Gergelyová, Anikó
Nakladatel:
Slovart
EAN:
9788075294777
ISBN:
978-80-7529-477-7
Doporučená prodejní cena:
499 Kč
Překlad:
Kanta, Jiří a Kantová, Jarmila
Popis:
1× kniha, flexi, 320 stran, česky
Rozměry:
22 × 25,5 cm
Rok vydání:
2017 (2. přepracované vydání)