Amie Kaufmanová - Obsidio

Obsidio: Akta Iluminae 3

Nakladatel: CooBoo 2019
Obsidio

Obsidio

359 Kč
Do 4 dní
359 Kč
Rozebráno
404 Kč
pohlídat

Anotace

Poté co se Kady, Ezra, Hanna a Nik zachránili a porušili přitom všechny existující zákony, musí se společně s několika tisíci přeživšími dostat do trvale osídlené části vesmíru. Ovšem obchodní konsorcium, které stálo za invazí na mírumilovnou planetu, to nehodlá nechat jen tak. A tak se všichni musí spojit, aby odvrátili hrozící zničení sebe,...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Závěrečný díl série je naprosto famózní.
Připravte se na pořádnou dávku akce a napětí a přátelství a výbuchů. Nechci prozradit ani ždibíček o příběhu, protože tohle si musíte užít sami. Opravdu krásné zakončení série.
Třetí a závěrečný díl Akt Illuminae odhaluje odpovědi na všechny otázky. K týmu se přidávají Asha a Rhys a ostatní se vracejí na Kerenzu, kde to všechno začalo. Strhující závěr trilogie rozhodně nezklame. Opět je nadupaný akcí a nečekanými zvraty. Na závěr zůstává pouze jedna otázka. Kterou postavu máte nejraději? My se totiž nemůžeme rozhodnout :-)
Důstojné zakončení série. Za mě lehce slabší než Gemina. Byly i nějaké narážky, které bylo jasné jak na konci dopadnou. Ale jinak to byla opravdu zase skvělá jízda.
3,5* Závěr této trilogie propojí všechny hlavní (i vedlejší) postavy předchozích dvou dílů a my se dozvíme, jak to všechno bylo a jak to všechno dopadne. Občas jsem se velmi ztrácela, vina je tedy na mém přijímači, ale tím pádem jsem ztrácela pozornost a kniha mě tolik nebavila a neupoutala jako dvě předchozí. Kdyby se jednalo o díl druhý (který mě...
Více
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Obsidio
Autor:
Kaufmanová, Amie
Nakladatel:
CooBoo
EAN:
9788075447555
ISBN:
978-80-7544-755-5
Doporučená prodejní cena:
449 Kč
Originál:
Obsidio
Překlad:
Podaný, Richard
Popis:
1× kniha, vázaná, 624 stran, česky
Rozměry:
16,2 × 23,6 cm
Rok vydání:
2019 (1. vydání)