Samin Nosratová - Sůl, tuk, ocet, žár
Skladem

Sůl, tuk, ocet, žár: aneb jak dobře vařit

Nakladatel: Leda 2020
Skladem
- 33%
359 Kč
Mírně mechanicky poškozené ?

Anotace

Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku, v žebříčku New York Times se umístila mezi bestsellery roku 2018 a získala cenu Jamese Bearda, udělovanou nejlepším kuchařským knihám....
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Osobně se mi kuchařka líbí skrze detailní vysvětlení pojmů používaných v kuchyni (převážně v receptech) a popis autorky složitosti "kuchyňské chemie", která je srozumitelná pro "lajky" tak, že je pro ně jednodušší vařit. V knize se setkáváme s informacemi převážně o 4 základních věcech důležitých při práci v kuchyni - o soli, tuku, octu a žáru.
Bestseller kuchařů celého světa jsme si nemohli nechat ujít. Je nezbytný pro každého, kdo se chce stát lepším kuchařem. Donutí vás nejen vařit, ale hlavně objevovat, spontánně tvořit a radovat se z konečného výsledku. Kuchařka Samin Nosratové přímo vybízí ke zdokonalení kuchařského umění a dosažení nejlahodnějších výsledků.
Dopodrobna probere...
Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Sůl, tuk, ocet, žár
Autor:
Nosratová, Samin
Nakladatel:
Leda
EAN:
9788073356446
ISBN:
978-80-7335-644-6
Doporučená prodejní cena:
598 Kč
Originál:
Salt, fat, acid, heat
Překlad:
Hesounová Slavíková, Alžběta a Hesounová, Vlasta
Ilustrace:
MacNaughtonová, Wendy
Popis:
1× kniha, vázaná, 470 stran, česky
Rozměry:
19 × 28 cm
Rok vydání:
2020 (1. vydání)