Megafon - knižní novinky květen 2021: Hussar 0 TU, Leonard Cohen, rozhovory Beton a hlína atd....

/ Tomáš Weiss, studio Soundguru

Vítejte opět mezi novými knihami. Dozvíte se mimo jiné o českém sci-fi debutu, o textech Leonarda Cohena, o slavných doktorech neurologie nebo o tom, jak se v betonové džungli města dá chránit příroda. A na závěr ukázka z Farmy zvířat, kterou načetl Petr Čtvrtníček.

Další články

Rádio Kosmas

Megafon - knižní novinky duben 2021 - Vargas Llosa, Novičok nebo kulka,, audio O Pavlovi atd...

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Na přelomu dubna a května vám nabízíme mimo jiné Rozhovor u katedrály nobelisty Vargase Llosy, svědectví Ondřeje Kundry o tom, jak umírají Putinovi kritici, komiks Visa transit nebo ukázku z audioknižního zpracování knihy O Pavlovi Dani Horákové.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - podcast o knižních novinkách: tentokrát Kniha Prachu 2, Rozchod s bohem, Klíč atd.

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. Snad se už nejpozději do měsíce a do dne zase sejdeme v knihkupectvích, ale zatím je situace stále stejná, tedy zavřeno a tak si nemůžete na novinky sáhnout, ale budeme se vám jich pár snažit představit alespoň popisem. Třeba kafkovskou grotesku Klíč, pokračování Knihy Prachu, text o ateistově rozchodu s bohem, nebo jednu z knih nominovanou na Cenu Jiřího Ortena.
 | Tomáš Weiss, studio Soundguru
Rádio Kosmas

Megafon - knižní novinky, duben 2021: hardcore historie, nová Helle Helle, salon krásy v Kábulu....

Vítejte u dalšího setkání v novinkovém knižním světě. V polovině dubna nabídneme mimo jiné Hardcore historii, novou Helle Helle, román Martina Fendrycha nebo svědectví o vzniku salonu krásy v Afghánistánu.