Další autoři Velkého knižního čtvrtku - podzim 2017 představují svoje knihy: Šebek, Flemrová, Viewegh

/ Tomáš Weiss

Při novinářském setkání s většinou českých autorů letošního podzimního Velkého knižního čtvrtku jsme je požádali, aby svoje nové knihy představili. Prní čtyři jste už mohli vidět, tady je další trojice.

Další články

TV Kosmas

Autoři Velkého knižního čtvrtku podzim 2017 představují své knihy

Při novinářském setkání s většinou českých autorů letošního podzimního Velkého knižního čtvrtku jsme je požádali, aby svoje nové knihy představili. První čtyři jsou tady.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

A Tonda to dloubnul parádně doprostřed brány!

Nová unikátní kniha Hrdinové představuje příběhy vybraných legend naší kopané. Podobná kniha o fotbale nemá v naší historii obdoby. Celé vyprávění příběhů našich fotbalistů bude v knize doplněno komiksovými kresbami ilustrátora Vojty Šedy. Knihu napsal Ondřej Fuczik, držitel ceny Magnesia Litera, a vydává ji Yinachi. K dostání bude v listopadu tohoto roku.
 | Tomáš Weiss
TV Kosmas

Žantovského Havlův životopis na nahrávce Supraphonu

Audioknihu čte Jan Vondráček tak, že posluchač s napětím vnímá všechny zjevené skutečnosti a netrpělivě očekává pokračování, motta k jednotlivým kapitolám zaníceně přednáší Zuzana Stivínová a tři úvodní kapitoly přečetl autor sám. Poslech uvádí znělka Hovorů z Lán (Na shledanou v lepších časech) a končí Óda na radost instrumentovaná Michalem Pavlíčkem na slova Michaela Žantovského.