HTML Editor - Full Version

Soutěž o lístky do kina na nový film Složka 64

Také se těšíte na dánskou filmovou novinku v distribuci Aerofilms Složka 64 dle knižní předlohy Jussiho Adlera-Olsena?

Máme pro Vás soutěž o 10 x 2 vouchery na lístky zdarma do všechny kin Aerofilms s možností výběru datumu představení a dva výherci navíc získají po jedné knize Jussiho Adlera-Olsena Složka 64 z nakladatelství Host.

Stačí odpovědět na otázku:

V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, které vyšetřuje Oddělení Q. Jak se jmenuje osoba, jejíž osud všechny zmizelé spojoval?

Svoji odpověď zašlete na adresu odpoved@kosmas.cz nejpozději do 24. ledna do 23.59.59 hod. Vylosované výherce budeme informovat emailem 25. ledna.

 

Složka 64 - Jussi Adler Olsen 

Proč tento film:

"Mám svoje oblíbence. Ze sedmi trpaslíků je to Rejpal, ze sedmi knih Jussiho Adler-Olsena o Oddělení Q je to Složka 64. Před zhlédnutím filmu jsem si proto upřímně přála, aby se tenhle můj knižní oblíbenec převtělil i do mého nejoblíbenějšího filmu série. A stalo se tak. Filmová adaptace Složky 64 je skvěle vystavěná a do poslední chvíle neuvěřitelně napínavá mozaika, která filmařsky i silou příběhu zdatně překonává předchozí díly. Není tedy divu, že tenhle film není jen mým oblíbencem a stal se v Dánsku dokonce nejnavštěvovanějším domácím snímkem v historii."

Anna Lísalová, Aerofilms