Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka za posledních 14 dní

Šikmý kostel 3
(5x)
Jak dlouho trvá válka po tom, co skončí?

Šikmý kostel 3

439 Kč
Dívčí válka 5

Uzdravená Šárka, bojovnice v řadách husitského vojska, vypomáhá jako sanytrník. Jezdí městem a sbírá lidské výkaly, aby z nich vyráběla surový krystalický ledek (dusičnan draselný), základní surovinu pro výrobu černého střelného prachu.

Ukázky

Dívčí válka 5

223 Kč
Hella
(1x)
Literární prvotina rusistky Aleny Machoninové. Její titul odkazuje na vlastní tematický základ prózy-eseje, a tím jsou osudy Helly, resp. Heleny Frischerové – české Židovky, která byla předobrazem postavy Ri z románu Jiřího Weila Moskva-hranice.

Hella

322 Kč
Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech
(4x)

Byly to celkem tři celodenní výpravy. Naším řidičem byl Michael Pastorek, obětavý a milý člověk. Skoro po celou dobu jsem měl zapnutý diktafon. Obsah našich konverzací víceméně odpovídá skutečnosti.

Ukázky

Výpravy s knížetem po schwarzenberských místech

359 Kč
Bůh je mrtev, nic není dovoleno
(1x)
V knize Bůh je mrtev, nic není dovoleno, jež zahrnuje eseje psané v letech 2022 a 2023 pro Týdeník Echo, se filozofka Tereza Matějčková zabývá aktuálními otázkami z hlediska filozofie, občas i v dialogu s výraznými mysliteli současnosti.
Ukázky

Bůh je mrtev, nic není dovoleno

359 Kč
Dívčí válka 4
Důležitá, nedobytná pevnost v držení katolíků - Vyšehrad. Husitské vojsko vedené hejtmanem Janem Žižkou se Vyšehrad bezúspěšně snaží dobýt.
Ukázky

Dívčí válka 4

223 Kč
Dívčí válka 3
Pouhým dvěma tisícovkám mužů, žen a dětí z armády táboritů pod vedením legendárního vojevůdce Jana Žižky se podaří zvítězit nad stotisícovou křížovou armádou tvořenou katolickými rytíři.
Ukázky

Dívčí válka 3

223 Kč
Dívčí válka 2
České království roku 1420. Vojevůdci a nájemnému husitskému žoldnéři Janu Žižkovi se za pomoci nově sestrojené ruční palné zbraně píšťaly a víry v Boha podaří z rolníků, žen i dětí sestavit neotřesitelnou armádu.
Ukázky

Dívčí válka 2

223 Kč
Rozložíš paměť
(2x)
Křehký debut je unikátním pokusem vnést do českého kontextu témata světové literatury. Také svým stylem by se snadno mohl řadit vedle tvorby autorů, jako jsou Ocean Vuong nebo Édouard Louis.
Ukázky

Rozložíš paměť

314 Kč
Duše národa - 10%
(4x)
Nejznámější český marketér. Tvůrce bezprecedentních kampaní. Expert na průzkum trhu, jemuž lidé řekli svá nejtajnější přání, obavy a cokoliv, na co se jich zeptal. Ví, jak položit správnou otázku a jak hned využít odpověď.

Duše národa

399 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>