Nejprodávanější audioknihy za posledních 14 dní

Sokratova obhajoba
Roku 399 př. n. l. čelil Sokrates obvinění, že podlamuje důvěru ve společenské instituce. Žalobci chtěli chránit mladé lidi před zhoubným vlivem nebezpečného skeptika. ...

Sokratova obhajoba

224 Kč
Chata v horách
(1x)

Bílá idylka? Vždyť ve tmě a závějích může vraždit kdokoli… Topher St. Clair-Bridges, šéf londýnského start-upu Snoop, se rozhodl uspořádat týdenní teambuilding pro deset loajálních zaměstnanců.

Ukázky

Chata v horách

389 Kč
Druhý život pana Roose
(1x)
Už nehodlá být mrtvolou zaživa. Nicméně osud rozhodl, že mu do cesty předhodí mrtvolu skutečnou!

Druhý život pana Roose

395 Kč
Krysburger
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
Ukázky

Krysburger

368 Kč
Prach, popel a dým
První kniha z detektivní série Marie Kovandová. Překladatelka právnických textů narazí v knize z antikvariátu na dopis, který vzbudí její zvědavost. Pouští se proto do pátrání…
Ukázky

Prach, popel a dým

348 Kč
Smršť
(6x)
Hrdinové mysteriózního thrilleru Smršť zažívají tu nejhorší noční můru v pustém regionu na pomezí Slovenska a Polska. Josef Karika sugestivně spojuje klasickou lidovou povídačku o větrnici s moderním žánrem hororu.
Ukázky

Smršť

388 Kč
Pod junáckou vlajkou
Další z řady foglarovek v novém vydání. Mirek vstupuje do skautského oddílu s nečistými úmysly – chce tu pro svoji partu ukrást stan.

Pod junáckou vlajkou

359 Kč
Pro hrst dukátů
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
Ukázky

Pro hrst dukátů

375 Kč
Případ podivného gombíku
Druhá část série dobrodružných historických detektivek z doby Velké Moravy. Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou Slavomír, kníže z mojmírovského rodu, a jeho vikinský přítel Erik.
Ukázky

Případ podivného gombíku

328 Kč
Největší záhady zločinu
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.

Největší záhady zločinu

341 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 316 položek
1 2 3 .. 32 > >>