Skladem
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Nakladatel: Apetit
2015
332
False
1
127
2
4
24
205798
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
Do 4 dní |
332 Kč
|
|
Jak nakupovat a zpracovávat maso269 Kč
|
Rozebráno |
269 Kč
|
Anotace
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem...
Zobrazit celý textNa 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem...