Jeremy Schmid - Uzení

Uzení: Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Nakladatel: Grada 2018
Není skladem
314 Kč
pohlídat

Anotace

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Uzení
Autor:
Schmid, Jeremy
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788027106523
ISBN:
978-80-271-0652-3
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Překlad:
Říská, Pavlína
Fotograf:
Hart, Devin
Popis:
1× kniha, brožovaná, 160 stran, česky
Rozměry:
21,5 × 27 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)