Monika Černá-Feyfrlíková - Gastronomie českého ...
Bestseller Novinka Ke stažení

Gastronomie českého středověku: Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali

Nakladatel: Grada 2024
Ihned
339 Kč

Anotace

Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme.

Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Bibliografické údaje

Název:
Gastronomie českého středověku
Autor:
Černá-Feyfrlíková, Monika
Nakladatel:
Grada
EAN:
Doporučená prodejní cena:
339 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 224 stran, bez zabezpečení DRM, 11,8 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2024