Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2008
česká

Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
česká

Muž, který sázel stromy

179 Kč
Kouzelný kalendář
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
česká

Kouzelný kalendář

297 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
česká

Masaryk aktuální

417 Kč
Andělé všedního dne
(1x)
Audiokniha na třech CD ve formátu CD audio. Můžete se poslechnout plnou verzi bestselleru oblíbeného autora v podání Davida Novotného. Navíc bonus: slovo autora.
česká

Andělé všedního dne

254 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda
Hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru. V titulní dvojroli Ilja Racek, dále hrají Eduard Cupák, Otakar Brousek st., Petr Nárožný, Vladimír Brabec a další . Režie Ivan Chrz. Rozhlasová nahrávka z roku 1994
česká

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

212 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
česká

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
Za trochu lásky
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.
česká

Za trochu lásky

89 Kč