Nejprodávanější tituly - květen 2008
přírodní vědy

Základy. Knihy I-IV - 11%
První IV. knihy Základů geometrie a matematiky Eukleidese z Alexandrie (asi 365-280). Eukleidovy "Základy" se zabývají jen těmi geometrickými objekty, které lze umístit do zorného polegeometrů. "Základy" jsou komentované Petrem Vopěnkou.
přírodní vědy

Základy. Knihy I-IV

230 Kč
204 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Koule - 11%
(3x)
Pokračování knihy, ve které můžeme pozorovat zákonitosti našeho vesmíru aplikované na fantastický vesmír, kde nejdůležitější fyzikální zákony začínají slovem „možná".
přírodní vědy

Koule

257 Kč
228 Kč
Stručná historie času v obrazech - 24%
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

527 Kč
398 Kč
Až na konec vesmíru - 11%
Kniha nás provedí od prvních pokusů o určování vzdáleností Slunce a Měsíce, které podnikli antičtí astronomové, až po moderní velikány astronomie, jako byl Edwin Hubble.
přírodní vědy

Až na konec vesmíru

205 Kč
182 Kč
Praxe divočiny - 11%
(1x)
Eseje jednoho z nejvýznačnějších současných amerických básníků a ekologických aktivistů.
přírodní vědy

Praxe divočiny

214 Kč
190 Kč
Zkratka napříč časem - 6%
(1x)
Autor v knize zasvěceně a přitom zcela srozumitelně objasňuje teoretickou koncepci kvantového počítání, jeho základní algoritmy i první pokusy tuto fascinující myšlenku prakticky realizovat.
přírodní vědy

Zkratka napříč časem

229 Kč
215 Kč
Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci - 11%
Tato kniha nabízí možnost, jak spolehlivě poznat 90 všeobecně rozšířených poživatelných planých rostlin a jak je odlišit od podobných jedovatých nebo nepoživatelných druhů. Kniha Vás tímto úskalím vede srozumitelně a s přehledem.
přírodní vědy

Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci

260 Kč
231 Kč
Krotitelé aut - 11%
Kniha se zabývá lidskou mobilitou, nikoli pouze otázkami dopravy a jejího plánování. Téma mobility na rozdíl od běžného řešení dopravních problémů sleduje vlivy dopravní praxe na sociální, zdravotní, psychické a environmentální oblasti života.
přírodní vědy

Krotitelé aut

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>