Nejprodávanější tituly - leden 2011
cestopisy

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála - 11%
Autor své knize popisuje nejen zážitky ze své cesty, ale také se věnuje historii výstavby železnice, tolik medializované v 70. a 80. letech minulého století.
cestopisy

BAM - Bajkalsko-amurská magistrála

297 Kč
264 Kč
Třicet dva chwanů - 11%
(6x)
Svěží cestopisné reportáže české spisovatelky zaujmou neobvyklým úhlem pohledu a silným osobním prožitkem z dlouhodobého pobytu v Thajsku.
cestopisy

Třicet dva chwanů

89 Kč
79 Kč
Gibraltar - 11%
Na 8 tis. kilometrech ujetých za dvacet dní se z běžných každodenních zážitků skládá obraz naturelů jednotlivých národů Evropy na západ a jihozápad od nás. Jediným pevně daným cílem je maják na Gibraltaru.
cestopisy

Gibraltar

180 Kč
160 Kč
Šumava ještě tajemnější - 11%
Neváhejme a navštivme záhadná místa opředená pověstmi a tajemnými energiemi, vydejme se po stopách strašidel a duchů, přenesme se do časů starých Keltů a nahlédněme pod pokličku magických rituálů nacistů, kteří v tomto kraji zanechali svůj cejch.
cestopisy

Šumava ještě tajemnější

224 Kč
199 Kč
Toulavá kamera 3 - 11%
Třetí díl knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera obsahuje padesát poutavých reportáží. Publikace vás zavede na zajímavá místa České republiky – do neobyčejných muzeí, skanzenů i k unikátním přírodním výtvorům.
cestopisy

Toulavá kamera 3

296 Kč
263 Kč
Skrytý Tibet - 11%
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
cestopisy

Skrytý Tibet

404 Kč
359 Kč
Pod Jižním křížem - 11%
Autor, třiadevadesátiletý Čech žijící v Argentině, vzpomíná na svoji cestu do Jižní Ameriky a na začátek nového života v této vzdálené zemi.
cestopisy

Pod Jižním křížem

97 Kč
86 Kč