Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2012

Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
Ukázky

Síť

89 Kč
Zabijáci
(20x)
Před dvaceti lety byla v Rovigu nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního soukromého internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí... Druhý díl kriminální série Oddělení Q.
Ukázky

Zabijáci

179 Kč
Číňan
(41x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

Ukázky

Číňan

129 Kč
Líný rodič
(3x)
Zaručený návod, jak být pohodovým rodičem. Jak na to se dozvíte v humorné a láskyplné knize Toma Hodgkinsona, líného rodiče tří dětí, která se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti.
Ukázky

Líný rodič

149 Kč
Šňupec
(7x)
Další díl z fantasy řady Úžasná Zeměplocha od Terryho Pratchetta.
Ukázky

Šňupec

202 Kč
Žena v kleci
(24x)
První případ komisaře Morka z oddělení Q. Neobyčejně poutavý thriller o bezbranné ženě, která musí snášet utrpení, o jednom paličatém kriminalistovi a o pachateli, který nezná slitování. Napínavé čtení, a zároveň sonda do temných hlubin lidské duše.
Ukázky

Žena v kleci

179 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Anatomie lži
(11x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
Ukázky

Anatomie lži

198 Kč
Hypnotizér
(20x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
Ukázky

Hypnotizér

299 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(14x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 472 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 48 > >>