Nejprodávanější Kniha v roce 2012
romány

Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Slovo boží
(1x)
Román, druhá část volné trilogie nejúspěšnějšího finského autora Kari Hotakainena, tentokrát čtenáře pozve na cestu. Kniha poukazuje na zásadní myšlenkové rozdíly mezi lidmi a vnuká nám otázky po smyslu a povaze bohatství, společenského postavení a moci.
romány

Slovo boží

255 Kč
Poste restante
(5x)
Autobiograficky laděná kniha, která nám nechává nahlédnout do zákulisí slavné německé spisovatelské rodiny Mannů. Kniha představuje unikátní, autorem počeštělou a přepracovanou verzi textu, který z podnětu nakladatelství Rowohlt původně napsal německy.
romány

Poste restante

293 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč
Panika
(1x)
Pětatřicetiletá Bianca žije s Edem, svým bývalým psychoterapeutem, a má povolání, které ji těší. Často se jí však vrací vzpomínka na smrt matky a začnou ji sužovat záchvaty paniky. Mimořádně úspěšný román, doplněný odborným doslovem.
romány

Panika

179 Kč
666 anjelov
Moderne napísaný román zo súčasnosti, kde nechýba láska, bolesť života a kde sa príbeh začne čoraz viac preplietať, aby nakoniec vyústil v pravdu, ktorá oslobodí, ale aj mnohých zrazí na kolená.
romány

666 anjelov

293 Kč
Arabský hřebec
(1x)
Arabský hřebec není pouze milostný román, je to román o lásce, ve kterém se navíc projdete vesmírem. Tím, do kterého jsme se zrodili, i tím nezměrným a nekonečným v nás.
romány

Arabský hřebec

285 Kč
Pravdivý příběh Herrmanna Hitlera
Dokumentární román o lovcích senzací. Edward, novinář a dobrodruh žijící na volné noze, odhaluje tajemství starého muže, který celý svůj dospělý život spolupracoval s německou rozvědkou. Měl Hitler syna? Žije ještě? Edward jeho pravou identitu odhaluje.
romány

Pravdivý příběh Herrmanna Hitlera

269 Kč