Nejprodávanější tituly v roce 2012

Mondschein
(4x)
Román Mondschein je znepokojivou vizí světa po blíže neurčené katastrofě

Mondschein

242 Kč
Dům hedvábí
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
Jak si správně přát
(6x)
Tato kniha nám nabízí cestu, jak změnit svůj život.

Jak si správně přát

215 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
2666
(8x)
V románu se čtveřice badatelů vydává po stopách tajemného spisovatele do Mexika, kde se dozvídá o řadě surových vražd. Ty ukazují šílenství světa, který může zachránit snad jen literatura.

2666

423 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.

Húrinovy děti

330 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.

Cesta pravého muže

246 Kč
Máslem dolů
(8x)
Arnošt a Evžen. Knihovník, který rovná knihy ke stropu, aniž by svůj antikvariát kdy otevřel, a konspirátor v americké vojenské bundě, který vidí záškodníka za každým rohem.

Máslem dolů

242 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
Varovné signály očkování
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.

Varovné signály očkování

237 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>