Nejprodávanější tituly - leden 2024

Tajná moc čísel
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
Sokratova obhajoba
Roku 399 př. n. l. čelil Sokrates obvinění, že podlamuje důvěru ve společenské instituce. Žalobci chtěli chránit mladé lidi před zhoubným vlivem nebezpečného skeptika. ...

Sokratova obhajoba

224 Kč
Bretaňské noci
Jedenáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa.

Bretaňské noci

296 Kč
Hlubina
(2x)
Zima 1963. Do města v liptovských horách přijíždí zkušený důstojník Státní bezpečnosti, aby dohlížel na vyšetřování bestiálního zločinu. Rychle však zjistí, že pachatelem není člověk, ale nesmírně vynalézavý a zlomyslný fenomén...
Ukázky

Hlubina

439 Kč
Čokoládová krev
(1x)
Nový román od čtyřnásobné držitelky ceny Magnesia Litera. Vlak projíždí devatenáctým stoletím a míří k nám. Kdysi nejbohatší člověk na světě John D. Rockefeller objevil sílu ropy a také fakt, že mít moc znamená i právo chtít cokoliv.
Ukázky

Čokoládová krev

494 Kč
Budoucnost nepráce
(1x)
Umělá inteligence (z)mění i vaši práci k nepoznání. Jste připraveni? Věřili jsme, že umělá inteligence nahradí pouze rutinní práci. Omyl. Nové generace AI toho umějí daleko víc. Psát, programovat, radit nebo malovat k nerozeznání od lidí.
Ukázky

Budoucnost nepráce

441 Kč
Cvičebnice ZSV Scio 2023/24. Národní srovnávací zkoušky
Obsáhlá publikace je vhodná pro uchazeče o studium na VŠ, které čeká test ZSV Scio 2023/24.

Cvičebnice ZSV Scio 2023/24. Národní srovnávací zkoušky

882 Kč
Novinářem v Číně 2
(6x)

Další várka syrových příběhů ze života známého novináře v Číně. Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen?

Novinářem v Číně 2

422 Kč
Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky
Obsáhlá publikace je vhodná pro uchazeče o studium na VŠ, které čeká test OSP Scio.

Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky

882 Kč
Toyen
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
Ukázky

Toyen

1 347 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>