Nejprodávanější tituly v roce 2013

Garfield 37: Garfield něco peče
Další vypečená dobrodružství všemi mastmi mazaného kocoura! Podávaná na vlastní šťávě!

Garfield 37: Garfield něco peče

89 Kč
O obrovi, který neměl srdce v těle
(1x)
Svazek norských pohádek obsahuje všechny pohádky, jež po vzoru bratří Grimmů v 19. století vydali sběratelé Peter Christen Asbjornsen a Jorgen Moe. Všem sto devatenácti pohádkám je v tomto českém překladu ponechán jejich původní rozsah i osobitý styl.

O obrovi, který neměl srdce v těle

338 Kč
Od stromu k labyrintu
(3x)
V této knize Eco hledá sémiotickou reflexi ve filozofických systémech od Platóna a Aristotela přes T. Akvinského ke Kantovi, ale nemenší pozornost věnuje rétorickým spisům (například barokním výkladům o metafoře) či kabalisticky založenému učení.

Od stromu k labyrintu

593 Kč
Po stopách obchodního cestujícího
Téma knihy je podáno na vysoké odborné úrovni - její autor totiž patří do úzkého kroužku nejvýznamnějších postav tohoto výzkumu - historii hledání optimální cesty je však zároveň podáno s neobvyklým nadhledem a šarmem.

Po stopách obchodního cestujícího

359 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Saláty
Čtvrtá z řady kuchařek z Edice Apetit Saláty vám nabídne 150 receptů.

Saláty

359 Kč
Teď něco ze života
(1x)
V prvním plánu této prózy vypráví Anna Blažíčková o svém životě v partnerském svazku s Přemyslem Blažíčkem (1932–2002), předním českým literárním vědcem.

Teď něco ze života

337 Kč
Zmizelá Praha-Povodně a záplavy
Kniha Povodně a záplavy mapuje katastrofy způsobené vrtochy řeky Vltavy od nejstarších dob po ničivé povodně v roce 2002, k jejichž desátému výročí vychází.

Zmizelá Praha-Povodně a záplavy

306 Kč
Atlas odlehlých ostrovů
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
Je možné žít 150 let?
Profesor Michail Tombak patří do světové elity významných specialistů přírodních léčitelských metod. Je autorem bestsellerů věnovaných zdravému, aktivnímu a dlouhému životu. Své úvahy opírající se o výzkumy a zkušenosti uvádí v této knize.

Je možné žít 150 let?

214 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100