Nejprodávanější tituly v roce 2013
sport a fitness

Hledání ultra - 11%
(2x)

Záznam o jednom z nejúžasnějších a nejvíce inspirujících příběhů osobní proměny v průběhu krize středního věku.

sport a fitness
Ukázky

Hledání ultra

269 Kč
239 Kč
Silnější pes - 11%
(1x)
Kniha Silnější pes je výpovědí o době a poměrech, v nichž se v nejsledovanější hře v naší zemi tu a tam hraje cinknutými kartami.
sport a fitness

Silnější pes

224 Kč
199 Kč
Jóga v těhotenství a příprava na porod - 6%
Jóga a příprava k porodu přináší celistvý návod, jak projít těhotenstvím za pomoci jógy, a poskytuje kvalitní přípravu na porod a mateřství.
sport a fitness
Ukázky

Jóga v těhotenství a příprava na porod

253 Kč
238 Kč
Malá červená kniha o běhání - 11%
Scott Douglas nabízí zkušenosti, které získal v průběhu třech desetiletí běhání, dvou desetiletí práce sportovního novináře, a na setkáních s nejvýznamnějšími běžci a trenéry z celého světa.
sport a fitness

Malá červená kniha o běhání

224 Kč
199 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
sport a fitness
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Krav Maga - 11%
Krav Maga je souhrn bojových technik pro boj zblízka a osobní sebeobranu. Moderní, jednoduchý, avšak razantní a efektivní izraelský systém sebeobrany a praktického bojového nácviku, prověřený ve střetnutích.
sport a fitness

Krav Maga

296 Kč
263 Kč
Běháme po Praze a okolí - 20%
Běháte rádi pro radost nebo kondici a nebaví vás absolvovat potřebné kilometry neustále na stejném místě? Všem rekreačním i závodním sportovcům přinášíme 35 nejzajímavějších běžeckých lokalit v Praze a jejím blízkém okolí o celkové délce téměř 500 km.
sport a fitness
Ukázky

Běháme po Praze a okolí

139 Kč
111 Kč
Cvičíme taj-či s dětmi - 11%
Kniha představuje soubor cviků a pohybových her, které se opírají o inspiraci tradičním čínským cvičením taj-či. Po metodickém úvodu jsou zařazeny cviky vhodné pro rozcvičku a pro různé specifické situace – potřebujeme aktivizovat, uvolnit, protáhnout se.
sport a fitness

Cvičíme taj-či s dětmi

179 Kč
159 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 11%
(1x)
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
sport a fitness

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

179 Kč
159 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
sport a fitness

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 62 položek
1 2 3 .. 7 > >>