Nejprodávanější tituly v roce 2013
encyklopedie

Encyklopedie dějin novověku 1492-1815 - 12%
Přehledná, abecedně řazená příručka srozumitelně vysvětluje jednotlivé historické události, státní útvary, ale i další historické jevy. Zaměřuje se hlavně na evropské dějiny, ale přináší i základní údaje z mimoevropské historie.
encyklopedie

Encyklopedie dějin novověku 1492-1815

86 Kč
76 Kč
Encyklopedie pravěkých pokladů v Čechách - 11%
Kniha shrnuje údaje o více než 900 pravěkých a raně středověkých depotech nalezených v Čechách, počínaje hromadnými nálezy kamenných nástrojů z mladší doby kamenné a konče denárovými poklady první poloviny 11. století.
encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie pravěkých pokladů v Čechách

855 Kč
760 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
encyklopedie

Architektura

431 Kč
383 Kč
Encyklopedie baltské mytologie - 11%
Představuje přehledně uspořádanou syntézu mytologických jmen a předkřesťanských institucí baltských národů, jak je zachytili kronikáři, duchovní a lexikografové zejména v 16.-18. století.
encyklopedie

Encyklopedie baltské mytologie

266 Kč
236 Kč
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku/ 8. díl V-Ž - 6%
(1x)
Projekt ing. arch. K. Kuči, zahrnující všechna města a městečka v Čechách na Moravě a ve Slezsku, už pokročil k poslednímu 8. svazku, který zahrnuje lokality od Václavic až po Žumberk.
encyklopedie

Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku/ 8. díl V-Ž

842 Kč
792 Kč
Akademická encyklopedie českých dějin III. Č/2 - 11%
Jednotlivá hesla této encyklopedie, jejichž rozsah podle povahy tématu kolísá od stručných charakteristik po rozsáhlé specializované studie, jsou zaměřena na události, instituce a procesy, které formovaly život společnosti v jejích nejrůznějších polohách.
encyklopedie

Akademická encyklopedie českých dějin III. Č/2

675 Kč
600 Kč
Encyklopedie českých tvrzí III. (S-Ž) - 6%
(7x)
Třetí díl moderně pojednané, bohatě ilustrované encyklopedie, která vyplňuje bílé místo v nabídce odborné a populárně naučné literatury zaměřené na sídla nižší šlechty.
encyklopedie

Encyklopedie českých tvrzí III. (S-Ž)

508 Kč
478 Kč
Obojživelníci a plazi České republiky - 11%
Komplexní publikace českého autora, jediná svého druhu na našem trhu, přináší encyklopedický přehled a určovací klíče všech druhů obojživelníků a plazů, kteří žijí na území České republiky.
encyklopedie

Obojživelníci a plazi České republiky

485 Kč
431 Kč
Slovník českých sociologů - 11%
Česká sociologie měla a má řadu velkých postav, které výrazně zasáhly do teoretického, metodologického i výzkumného směřování oboru a mnohé z nich jeho hranice daleko přesáhly.
encyklopedie

Slovník českých sociologů

495 Kč
440 Kč
Encyklopedie českých tvrzí I. (A-J) - 6%
Moderně pojednaná, bohatě ilustrovaná publikace vyplňuje bílé místo v nabídce odborné a populárně naučné literatury, zaměřené na sídla nižší šlechty.
encyklopedie

Encyklopedie českých tvrzí I. (A-J)

508 Kč
478 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 54 položek
1 2 3 .. 6 > >>