Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2013
detektivky

Lovci hlav - 20%
(11x)
Roger Brown je podle svého vlastního názoru nejlepší a nejhůře placený lovec hlav (headhunter) v Norsku, má příliš krásnou ženu a příliš drahou vilu, a proto si musí přivydělávat krádežemi uměleckých děl.
detektivky
Ukázky

Lovci hlav

269 Kč
215 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 20%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která si hrála s ohněm

299 Kč
239 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(6x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

299 Kč
239 Kč
Skála - 20%
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
detektivky
Ukázky

Skála

299 Kč
239 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
detektivky
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
detektivky
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Apagé Satanas - 20%

Annu, přítelkyni Ludmily z V artemberka, trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla.

detektivky
Ukázky

Apagé Satanas

229 Kč
183 Kč
Svědkyně ohně - 20%
(7x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

299 Kč
239 Kč
Pes baskervillský - 20%
(1x)
Pes baskervillský - nejslavnější detektivní příběh z pera slavného Artura Conana Doyla. Účinkují Otakar Brousek v roli Sherlocka Holmese a Josef Červinka.
detektivky
Ukázky

Pes baskervillský

249 Kč
199 Kč
Bílý tesák - 20%
(2x)
Již více než sto let provází malé i velké čtenáře příběh Bílého tesáka, psa, v jehož žilách koluje i vlčí krev.
detektivky
Ukázky

Bílý tesák

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>