Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2013

Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.

Čarodějné pohádky

242 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Hypnotizér
(10x)
Za pseudonymem Lars Kepler se skrývají manželé, renomovaní a úspěšní švédští spisovatelé Alexandra Coelho Ahndorilová (1966) a Alexander Ahndoril (1967). Své síly spojili s cílem napsat originální kriminální román, sérii knih, které přinesou nové prvky do

Hypnotizér

314 Kč
Steve Jobs
(7x)
Exkluzivní životopis Steva Jobse, zakladatele Applu, na 3 CD (formát mp3).

Steve Jobs

339 Kč
Proso
(1x)
První a jediné koncertní provedení slavných melodií odcizených z operetní fresky Járy Cimrmana.

Proso

316 Kč
Hrůzostrašné pohádky
Hrůzostrašné pohádky pro děti čte Josef Somr.

Hrůzostrašné pohádky

242 Kč
Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.

Máslem dolů

210 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>