Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2013

Dívka, která kopla do vosího hnízda
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
Psí příběhy
Povídky známých českých autorů o psech.

Psí příběhy

191 Kč
Všechno si pamatuji...
Sestříhaný záznam o životě Otakara Brouska tři a půl hodiny dlouhý, prokládaný hudbou. Při poslechu se nejen zasmějete, ale zamyslíte se i nad silou lidského ducha. Do vašich domovů tak vstoupí Člověk, před kterým je nutno smeknout klobouk.

Všechno si pamatuji...

225 Kč
Praga Piccola
Při poslechu Pragy Piccoly přímo ucítíte slabý závan vůně benzínu a budete toužit po životě ve zlatých dvacátých a třicátých let minulého století.

Praga Piccola

269 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...

Svědkyně ohně

314 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.

Samota není osamění

251 Kč
Velký Gatsby
(2x)
V nezkracované, více než pětihodinové audioknize se role vypravěče Nicka Carrawaye výtečně zhostil Filip Čapka, herec pražského Švandova divadla a držitel ceny Thálie.

Velký Gatsby

134 Kč
Vyhasínání mozku Martina Kleina
Audioverze románu nizozemského spisovatele Bernlefa (vlastním jménem Hendrich Jan Marsman) o muži stiženém Alzheimerovou chorobou.

Vyhasínání mozku Martina Kleina

179 Kč
Zahradníkův rok
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...

Zahradníkův rok

221 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 108 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>