Nejprodávanější tituly v roce 2013

Vltavěnka
(2x)
Druhé rozšířené vydání. První část knihy přináší úsměvné i dojemné příběhy Hely Fedisové, legendární Vltavěnky ze Ždáně. Druhá, dosud nepublikovaná část, je román v románu, velmi citlivý a podmanivý text odhalující okolnosti vzniku Vltavěnky.

Vltavěnka

35 Kč
Deník chamtivýho parchanta
Reportáž z přednáškového, zábavního, blbého, geniálního a i jinak kulturně prospěšného turné po Kanadě. Sepsal jeden z "Monty Pythonů".

Deník chamtivýho parchanta

250 Kč
Navzdory básník zpívá
Autorka suverénně a přesvědčivě vyměnila epochy a přivádí nás do středověkých chudinských čtvrtí, univerzitního prostředí i ke královskému dvoru plnému intrik. Hlavním hrdinou románu je francouzský básník François Villon.
Ukázky

Navzdory básník zpívá

199 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české VII.
Sedmý díl "Velkých dějin zemí Koruny české" popisuje období od nástupu Habsburků na český trůn do počátku druhého českého stavovského povstání (1526-1617), jež je označováno za první století novověku.

Velké dějiny zemí Koruny české VII.

757 Kč
Jiná cesta k trhu
(1x)
Kniha jednoho z nejuznávanějších amerických ekonomů a nositele Nobelovy ceny představuje zasvěcený pohled do procesu globálního ekonomického rozhodování. Čtenářský obdiv získala jak pro svou odvahu a poctivost, tak i pro myšlenkovou hloubku a neotřelost.

Jiná cesta k trhu

359 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české III.
(1x)
Třetí svazek osmnáctidílných Velkých dějin zemí Koruny české zachycuje dobu posledních Přemyslovců.

Velké dějiny zemí Koruny české III.

757 Kč
Maturitní otázky - angličtina (bez českého překladu)
Publikace určená maturantům a zájemcům o studium angličtiny.

Maturitní otázky - angličtina (bez českého překladu)

44 Kč
Devatero pohádek
Známé pohádky – Velká kočičí pohádka, Pohádka psí, Pohádka ptačí, První loupežnická pohádka, Pohádka vodnická, Druhá loupežnická pohádka, Pohádka tulácká, Velká policejní pohádka, Pohádka pošťácká a Velká pohádka doktorská - patří v tomto souboru mezi stálice základního fondu literatury pro děti společně s kouzelnými ilustracemi Josefa Čapka.

Devatero pohádek

224 Kč
Bratrstvo tajných hrobů
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".

Bratrstvo tajných hrobů

179 Kč
Opilé banány
(1x)
Tři frajeři, co žijou naplno a pivo pijou na ex, i když je jim teprve šestnáct. Svět je pro ně jevištěm, na který je potřeba vtrhnout a ukrást si představení pro sebe. Když už je jim v pražským rybníčku těsno, rozhodnou se vydat k moři.

Opilé banány

242 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>