Nejprodávanější tituly - leden 2014
umění

Waldemar a Olga
Nádherná zpověď a vzpomínka na životní a osudovou lásku.
umění

Waldemar a Olga

357 Kč
Praha moderní 2. díl
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
umění

Praha moderní 2. díl

359 Kč
Rozmarná léta
(2x)
Ve vzpomínkovém vyprávění Jiří Menzel popisuje své dětství a formující kulturní zázemí pražské měšťanské rodiny; studium na FAMU a okolnosti svého rozhodnutí pro film navzdory tomu, že jeho původní láskou bylo divadlo...
umění

Rozmarná léta

449 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Mistr Třeboňského oltáře
Mistr Třeboňského oltáře je jednou z nejvýznamnějších uměleckých osobností gotického malířství internacionálního stylu v evropském kontextu.
umění

Mistr Třeboňského oltáře

536 Kč
Dějiny ošklivosti
(7x)
Co je vlastně opakem krásy? Na tuto otázku hledá autor odpověď na stránkách výpravné ilustrované publikace, kde na příkladech děl literárních i výtvarných ukazuje, že opak krásy se neomezuje jen na ohyzdnost satyrů či Harpyjí.
umění

Dějiny ošklivosti

848 Kč
Žvaniti fér
Dan Bárta je jeden z nejuznávanějších českých zpěváků. Pohybuje se s naprostou suverenitou v několika odlišných žánrech, a z textů, které v minulosti napsal pro Instinkt i jinam, je už déle zřejmé, že vládne i perem.
umění

Žvaniti fér

224 Kč
Příběh umění
(13x)
Obsáhlá výpravná publikace od světově uznávaného historika umění.
umění

Příběh umění

1 528 Kč
Vojta Dukát
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
umění

Vojta Dukát

300 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
umění

Apatie k ďáblu

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 168 položek
1 2 3 .. 17 > >>