Nejprodávanější tituly - leden 2014
letadla

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

letadla
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
Stavební truhlářství
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
letadla

Stavební truhlářství

215 Kč
Letecká služba
Touto knihou se uzavírá volná trilogie vyprávění Miroslava A. Liškutína, vojenského i civilního pilota, ale hlavně upřímného, poctivého a statečného člověka, opravdového českého vlastence.
letadla

Letecká služba

224 Kč
Harrier
Ve filmu uvidíte Harrier v autentických dokumentárních záběrech během bojů o Falklandy, spolu s množstvím sugestivních válečných scén. Harrier také uvidíte ve střední Evropě například při nácviku podpory vylodění obojživelných sil NATO.
letadla

Harrier

89 Kč
Zvonařství
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
letadla
Ukázky

Zvonařství

169 Kč