Nejprodávanější knihy - leden 2014
romány

Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
romány
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Záskok
(1x)
Humorný román z divadelního prostředí o tom, že i druhořadí herci občas dostanou svou šanci.
romány

Záskok

296 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
Rozum a cit
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romány

Rozum a cit

314 Kč
Mami, slituj se
Šestnáctiletá Amani žije v malém italském městečku a je poprvé zamilovaná. Vše se změní, když musí s matkou odletět do Sýrie.
romány

Mami, slituj se

179 Kč
Sestry rudého slunce
Farma v Keni je domovem tří žen různého etnického původu: Emelie je Evropanka, Iman dcera Masajky a Aiša muslimka. Nad každou visí hrozba: Emelie prchá před matkou, Iman čelí masajské kletbě a Aiša se bojí vnuceného sňatku.
romány
Ukázky

Sestry rudého slunce

251 Kč
Paměť větru
Působivý příběh o klamech a léčkách lidské paměti, o zapomínání a rozpomínání, o nesmyslnosti předsudků, o odpovědnosti a odpuštění.
romány

Paměť větru

215 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč