Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2014

Vyhnání Gerty Schnirch
(2x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

299 Kč
Robinson Crusoe
(2x)
Nejúspěšnější bylo a dosud je převyprávění pro děti z pera Josefa V. Plevy (poprvé bylo vydáno v roce 1956). Z této verze vyšla také rozhlasová úprava z roku 2009, do které se nyní můžete zaposlouchat.
Ukázky

Robinson Crusoe

127 Kč
Čtyři dohody
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
Netopýr
(8x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

269 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Rok v Provenci je první částí volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Chronologicky popisuje rok jednoho Brita, který se rozhodl přestěhovat do malé vesnice v malebné francouzské oblasti Provence.
Ukázky

Rok v Provenci

219 Kč
Žítkovské bohyně
(39x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
Řecké báje a pověsti
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.
Ukázky

Atlas mraků

339 Kč
Skála
(16x)
Skála je detektivní román vzácné síly a představivosti. Je možno ho zařadit do kategorie tzv. literary crime, tedy krimi psané kvalitním literárním stylem který ještě více vynikne v bravurním podání Jiřího Dvořáka.
Ukázky

Skála

299 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 173 položek
1 2 3 .. 18 > >>