Nejprodávanější tituly - leden 2014
detektivky

Setkání v Torontu, s vraždou - 11%
Kniha je šestým příběhem hraběnky Anny Lomnické, majitelky kadeřnického salónu v Torontu, která – podobně jako všichni vyhlášení hrdinové detektivní literatury – stále přitahuje nejen zločin, ale také inspektora Kanadské jízdní policie Harloda Sinclaira.
detektivky

Setkání v Torontu, s vraždou

211 Kč
187 Kč
Oběť Molochovi - 11%
(5x)
Páta kniha z detektivní série o neohrožené právničce.
detektivky
Ukázky

Oběť Molochovi

260 Kč
231 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
detektivky
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Černá voda - 11%
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
318 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Zdislava a ztracená relikvie - 11%
Prokurátor krále Přemysla II. Otakara Oldřich z Chlumu a zároveň správce hradu Bezděz má v pravomoci i vyšetřování a trestání hrdelních zločinů v kraji.
detektivky

Zdislava a ztracená relikvie

314 Kč
279 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Prolitá krev - 11%
(1x)
Druhá kniha z detektivní série o neohrožené právničce.
detektivky
Ukázky

Prolitá krev

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 100 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>