Nejprodávanější Kniha - leden 2014
detektivky

Švábi - 11%
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
399 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Černá voda - 11%
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
318 Kč
Pravda o případu Harryho Queberta - 6%
(12x)
Zvraty nabitý detektivní román o profesorovi literatury, na jehož zahradě se najde zakopaná jeho šestnáctiletá milenka. T
detektivky
Ukázky

Pravda o případu Harryho Queberta

423 Kč
398 Kč
Šifra mistra Leonarda - 6%
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

398 Kč
374 Kč
Podfuk jako víno - 11%
Nadutý a sebevědomý hollywoodský právník Danny Roth, majitel výstředního domu a stejně působícího vinného sklípku, se stane obětí zloděje světového formátu specializujícího se na vzácná vína.
detektivky

Podfuk jako víno

179 Kč
159 Kč
Praha osudová - 6%
(2x)
I za druhé světové války se vraždilo jinak než na masově na frontě. Bernhard Günther je v tomto svém detektivním případu samotným Reinhardem Heydrichem poslán do okupovaného Československa.
detektivky

Praha osudová

338 Kč
318 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Scény z venkovského života - 11%
(1x)
Znepokojivý portrét izraelské venkovské komunity, který předkládá ve své poslední knize světoznámý izraelský prozaik, se vetře čtenáři pod kůži hned v prvním příběhu podivné návštěvy u starousedlíka Arjeho Celnika.
detektivky
Ukázky

Scény z venkovského života

151 Kč
134 Kč
Ztracený přístav - 41%
(13x)
Další román, ve kterém irská autorka dokládá své mistrovství psychologické detektivky. V nedostavěném a jen z části obydleném satelitním městečku za Dublinem dojde k vraždě dvou dětí a jejich otce. Stopy vedou dvěma směry zároveň.
detektivky
Ukázky

Ztracený přístav

318 Kč
189 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 29 položek
1 2 3 > >>