Nejprodávanější Kniha - leden 2014
detektivky

Tichým krokem kráčí strach
Čtyři hororové povídky anglicky píšících ženských autorek z 19. a první poloviny 20. století, spojené výskytem nadpřirozeného prvku.
detektivky

Tichým krokem kráčí strach

223 Kč
Znamení lyry
(1x)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.
detektivky

Znamení lyry

215 Kč
Department 19 - Utajená mise - 41%
(3x)
Život Jamieho Carpentera už nikdy nebude jako dřív. Jeho otec je mrtvý, matka nezvěstná a jen on sám byl zachráněn nesmírně mohutným mužem jménem Frankenstein. Jamie je odvezen na Oddělení 19, kde je zařazen do utajené organizace...
detektivky

Department 19 - Utajená mise

148 Kč
87 Kč
Yeats je mrtev!
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
detektivky

Yeats je mrtev!

241 Kč
Červenka
(7x)
3. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.
detektivky
Ukázky

Červenka

449 Kč
The Dinner
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
Lhář 3
Dovolená je v háji. Čtyři jezdci Apokalypsy právě vyrazili... Lucifer dává znamení svým zástupům a všechno nasvědčuje tomu, že scénář poslední bitvy bude velmi odlišný od toho, jak jej známe od svatého Jana.
detektivky

Lhář 3

233 Kč
Lhář 4

Loki se vrací! Tentokrát s poslední misí.

Luciferovi se podařilo spustit Apokalypsu. Legie Pána ani Satanova armáda už neexistují, stejně jako civilizace na Zemi. Žezlo teď třímají Hlad, Válka a Mor a jedinými šťastnými obyvateli zeměkoule jsou zombie.

detektivky

Lhář 4

296 Kč
Monasterium
(1x)
Královna francouzské detektivky stvořila poutavý román, při jehož četbě mrazí.
detektivky

Monasterium

296 Kč
Pomsta
V očích veřejnosti je za hrdinu: vrah, jehož oběťmi jsou usvědčení pedofilové. Dva muži jsou již mrtví - umučil je k smrti.
detektivky

Pomsta

358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>