Nejprodávanější Kniha - leden 2014
ostatní

Lidé v mé paměti
Během své novinářské práce se autor seznámil se spoustou zajímavých lidí, kteří se stali jeho přáteli, a nyní sepsal jejich osudy.
ostatní

Lidé v mé paměti

446 Kč
Ježek v kleci
Rozsáhlý a unikátní rozhovor, který s Jaroslavem Foglarem vedl v letech 1982 - 1985 Pavel Maurer, pozdější zakladatel restauračního žebříčku Grand Restaurant.
ostatní

Ježek v kleci

179 Kč
Zita - důvěrný portrét císařovny
Kniha obsahuje unikátní fotografie a dosud nepublikované dokumenty z dob působení císařovny Zity v exilu a také její pobyt v klášteře v Solesmes.
ostatní

Zita - důvěrný portrét císařovny

232 Kč
Žvaniti fér
Dan Bárta je jeden z nejuznávanějších českých zpěváků. Pohybuje se s naprostou suverenitou v několika odlišných žánrech, a z textů, které v minulosti napsal pro Instinkt i jinam, je už déle zřejmé, že vládne i perem.
ostatní

Žvaniti fér

224 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
ostatní

Konejšivé signály

206 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
ostatní

Prosím stručně

89 Kč
Vojta Dukát
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
ostatní

Vojta Dukát

300 Kč
Abychom nezapomněli
Ilustrovaná sbírka 30 pozoruhodných životních příběhů lidí postižených totalitou ze 16 evropských zemí, obsahující fotografie a faksimile dokumentů.
ostatní

Abychom nezapomněli

449 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
ostatní

Apatie k ďáblu

296 Kč
Goethův světový názor
Na rozdíl od Goetha, všeobecně známého literárního klasika, geniálního básníka a spisovatele, nám tu R. Steiner předkládá téměř neznámého Goetha myslitele a badatele, Goetha praktického vědce, ku škodě filosofie a metodiky vědy zcela přehlíženého.
ostatní

Goethův světový názor

180 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 314 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 32 > >>