Nejprodávanější tituly - říjen 2014
fantasy

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město - 6%
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.
fantasy

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
374 Kč
Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
fantasy
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 6%
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
358 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
fantasy
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Hra o trůny - 11%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
fantasy

Hra o trůny

449 Kč
399 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 92 položek
1 2 3 .. 10 > >>