Nejprodávanější e-knihy - říjen 2014
umění

Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
umění
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
umění
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona - 20%
(1x)
Komedie plná zvratů o souboji mezi přátelstvím a láskou. Do pošetilého jednání "kavalírských" milenců pozoruhodně vstupují i dva sluhové a jeden pes. Ženy tu sice hrají prim, ale svému údělu se nevyhnou. Dvojjazyčné vydání.
umění

Dva kavalíři z Verony / The Two Gentlemen of Verona

148 Kč
118 Kč
Příběhy pražských svatyní - 20%
Obsáhlá publikace probírá v abecedním pořádku sakrální objekty na území hlavního města Prahy.
umění
Ukázky

Příběhy pražských svatyní

299 Kč
239 Kč
Máj - 20%
(2x)
Máj je lyrickoepická skladba Karla Hynka Máchy vydaná roku 1836. Bývá považována za vrcholné dílo českého literárního romantismu.
umění
Ukázky

Máj

99 Kč
79 Kč
Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč
Jiří Bartoška - 20%
Jiří Bartoška je jedna z největších osobností českého divadelního i filmového herectví a jeho osobnost je stejně pestrá, zemitá a vášnivá jako charaktery postav, které sehrál.
umění
Ukázky

Jiří Bartoška

129 Kč
103 Kč
Pedagogický náčrtník - 20%
Učebnice Bauhausu.
umění
Ukázky

Pedagogický náčrtník

109 Kč
87 Kč
Náměstí Bratří Mašínů - 20%
Hra Náměstí Bratří Mašínů (2007) pojednává krizi stárnoucích manželů jako imaginární únos tramvaje jejich synem. Drama získalo dvě Radokovy cenu – za původní hru a za uvedenou českou hru.
umění
Ukázky

Náměstí Bratří Mašínů

69 Kč
55 Kč
V brance Vlasta Burian - 20%

Titul unikátním způsobem mapuje fotbalové působení krále komiků Vlasty Buriana. Kniha obsahuje velké množství dobových dokumentů, historických fotografií a ilustrací.

umění
Ukázky

V brance Vlasta Burian

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>