Nejprodávanější tituly - říjen 2014
přírodní vědy

Teorie her - 6%
(1x)
Kniha nabízí stručný přehled teorie her, nového vědního oboru, který již dosáhl řady důležitých výsledků na poli evoluční biologie a ekonomie a začíná přinášet revoluční objevy v dalších oborech, jako jsou například psychologie a politické vědy.
přírodní vědy

Teorie her

296 Kč
278 Kč
Příležitostné rozpravy s matematikou - 11%

Kniha umožňující sdílet velký příběh počátků a následující mocnosti a moci matematiky. Brilantní matematické úsudky formulované s historickou znalostí a filosofickým přesahem.

přírodní vědy

Příležitostné rozpravy s matematikou

311 Kč
276 Kč
Stručná historie času v obrazech - 24%
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

527 Kč
398 Kč
Vesmír v kostce - 6%
(4x)
Bohatě ilustrované pokračování fenomenálního bestselleru Stručná historie času, v němž autor uvádí čtenáře do fascinujícího světa obecné relativity a kvantové mechaniky.
přírodní vědy

Vesmír v kostce

424 Kč
399 Kč
Nevítaní vetřelci - 11%
Biologické invaze se dotýkají nás všech, ať chceme nebo nechceme. S rostoucím cestováním do exotických krajů a nárůstem zahraničního obchodu roste i množství neúmyslně i úmyslně zavlečených druhů. Některé z nich působí problémy v ochraně přírody.
přírodní vědy

Nevítaní vetřelci

356 Kč
316 Kč
Mýtus evoluce - 11%
(2x)
Rok 2000 byl svědkem pozoruhodné skutečnosti. Poprvé v lidských dějinách vstoupil člověk do nového století znaje svůj vlastní genom, se všemi souvislostmi tohoto revolučního úspěchu.
přírodní vědy

Mýtus evoluce

171 Kč
152 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Stručnější historie času - 6%
Nová verze světového bestselleru Stručná historie času. Stephen Hawking ve spolupráci s Leonardem Mlodinowem si dali za cíl především usnadnit pochopení obsahu. Knihu doplnili také řadou nových poznatků z oblasti fyziky a kosmologie.
přírodní vědy
Ukázky

Stručnější historie času

338 Kč
318 Kč
Malá velká voda - 11%

Všechno, co potřebujete vědět o vodě na svém pozemku. První svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti. Na 84 stranách zde najdete koncentrované informace o zadržování a využívání vody na pozemcích.

přírodní vědy

Malá velká voda

207 Kč
184 Kč
Neznámá tvář Prahy - 11%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
přírodní vědy

Neznámá tvář Prahy

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>