Nejprodávanější tituly - říjen 2014
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Ho’oponopono - 11%
Ho’oponopono je starý havajský rituál, jehož název v překladu znamená „vylepšit, vyčistit, napravit chybu“. Jde v něm o proces uvolňování a odpuštění. Základní myšlenkou je převzetí stoprocentní zodpovědnosti za vše, co se děje kolem nás i v nás.
esoterika a astrologie

Ho’oponopono

153 Kč
136 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
esoterika a astrologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
esoterika a astrologie

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Osho Zen Tarot - 6%
(5x)
Zdá se vám život nejistý a plný pochybností? Hledáte nějaký zdroj inspirace? Osho Zen Tarot se zaměřuje na pochopení toho, co je tady a teď.
esoterika a astrologie

Osho Zen Tarot

660 Kč
622 Kč
Kdo se bojí smrti? - 11%
(3x)
Setkání se smrtí. Mnoho otázek a snaha o odpovědi. Kdo jsi? Jak vypadá druhý svět?
esoterika a astrologie

Kdo se bojí smrti?

293 Kč
260 Kč
Požádej a je ti dáno - 11%
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
esoterika a astrologie

Požádej a je ti dáno

314 Kč
279 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
esoterika a astrologie

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

esoterika a astrologie

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 51 položek
1 2 3 .. 6 > >>