Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2014
beletrie

Kouzelný kalendář - 6%
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.
beletrie

Kouzelný kalendář

297 Kč
279 Kč
Poutník: Mágův deník - 11%
(4x)
Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu.
beletrie

Poutník: Mágův deník

269 Kč
239 Kč
Hra o trůny - 11%
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.
beletrie

Hra o trůny

449 Kč
399 Kč
Netopýr - 11%
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
beletrie

Netopýr

296 Kč
263 Kč
Asfalt - 11%
(2x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...
beletrie

Asfalt

323 Kč
287 Kč
Takový sníh už nepadá - 11%
Cyklus drobných příběhů ze života. Někdy trochu nostalgických, jindy ironických, někdy veselých, někdy poetických.
beletrie

Takový sníh už nepadá

179 Kč
159 Kč
Žítkovské bohyně - 11%
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.
beletrie

Žítkovské bohyně

314 Kč
279 Kč
Bylo to na váš účet - 11%
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.
beletrie

Bylo to na váš účet

179 Kč
159 Kč
Čarodějné pohádky podruhé - 11%
Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných...
beletrie

Čarodějné pohádky podruhé

215 Kč
191 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
beletrie

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 68 položek
1 2 3 .. 7 > >>