Nejprodávanější audioknihy ke stažení - říjen 2014

Tatínku, ta se ti povedla
Příběh o tatínkovi Šímovi, který si vymýšlí pohádky svým dětem -Petříkovi a Petrušce, napsal Zdeněk Svěrák v roce 1979. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě a zároveň je Zdeněk Svěrák namluvil do podoby zvukové s hudbou Petra Skoumala.
Ukázky

Tatínku, ta se ti povedla

99 Kč
Alchymista
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
Ukázky

Alchymista

249 Kč
Tři mušketýři I

Jeden za všechny, všichni za jednoho. Jednoduše pro potěchu nás všech!

D’Artagnan není žádný vesnický jeliman, nýbrž hrdý syn Gaskoňska, což hodlá stvrdit službou v Paříži.

Ukázky

Tři mušketýři I

344 Kč
Vánoční koleda
(6x)
Vánoční koleda je povídka o zázraku a o naději starší než 170 let. Zaposlouchejte se do legendárního příběhu s Lukášem Hlavicou.
Ukázky

Vánoční koleda

298 Kč
Velký Gatsby
(2x)

Velký Gatsby, příběh tragické deziluze Francis Scott Fitzgerald (1896-1940), 'autor jazzového věku', dokázal jedinečným způsobem zvěčnit atmosféru prvního poválečného desetiletí v USA.

Ukázky

Velký Gatsby

299 Kč
Anglická nejužívanější slova
Výběr 350 nejužívanějších slov dle četnosti výskytu v živém jazyce, seřazený abecedně.
Ukázky

Anglická nejužívanější slova

199 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá boj.
Ukázky

Hra o trůny

399 Kč
Jistě, pane premiére 2.
Pokračování dnes již klasického britského komediálního seriálu „Jistě, pane ministře“, která vás nenechá na pochybách, že břitký britský humor je nezničitelný a jeho dokonalé pointy vám zacloumají bránicí kdykoli a kdekoli.
Ukázky

Jistě, pane premiére 2.

299 Kč
Muž z ostrova Lewis
(10x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Ukázky

Muž z ostrova Lewis

299 Kč
Psi z Rigy
(1x)
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.
Ukázky

Psi z Rigy

299 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 185 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>