Nejprodávanější tituly - říjen 2014
kuchařky

Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Ryby a plody moře - 11%
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.
kuchařky

Ryby a plody moře

359 Kč
319 Kč
Výroba vína u malovinařů - 14%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
kuchařky

Výroba vína u malovinařů

176 Kč
151 Kč
Tajné vánoční recepty - 11%
(1x)
Tato knížka, první z řady malých babiččiných sešitků, je věnována kuchařským předpisům vánočním. Připomíná malé zápisníčky plné rad a domácích poznatků, jaké si psávaly naše maminky a babičky.
kuchařky

Tajné vánoční recepty

62 Kč
55 Kč
Dieta pro vášnivé megajedlíky - 11%
Můžete jíst, kolik chcete! Můžete jíst na noc! Můžete jíst sladkosti!Nemusíte počítat kalorie! Nemusíte cvičit! Hlavně žádné odříkání! Jak na to vám radí Lenka Holas Kořínková v dosud nejkomplexnější práci o systému hubnutí metodou S.P.L.K.!
kuchařky

Dieta pro vášnivé megajedlíky

251 Kč
223 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
La cucina tradizionale ceca - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v italštině.
kuchařky

La cucina tradizionale ceca

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5