Nejprodávanější tituly - říjen 2014

Ze mě
(5x)
Autorizované povídání známého herce Jaroslava Duška o narození, životě a smrti. Příběhy protkané přítomností, volné asociace a rozmanitá setkání se Skutečností.

Ze mě

269 Kč
Život a dílo
Výběr písní, situačních koláží, říkadel a divadelních improvizací z divadelních představení autorské dvojice Jan Vodňanský a Petr Skoumal. Na audioknize účinkují autoři.
Ukázky

Život a dílo

269 Kč
160 her a cvičení pro první tři roky dítěte
Soubor námětů pro všestranný rozvoj nemluvňat a malých dětí.

160 her a cvičení pro první tři roky dítěte

89 Kč
Anděl
Smíchovská balada. Jedna z klíčových próz české literatury 90. let, která se dočkala i filmového zpracování, vychází s původními linoryty Michala Cihláře a v grafické úpravě Juraje Horvátha.
Ukázky

Anděl

138 Kč
Atlas odlehlých ostrovů
(6x)
V dnešním globalizovaném světě se zdá téměř nemožné, že ještě existují těžce dosažitelná místa. Obrazová publikace s doprovodnými příběhy. Nejkrásnější kniha Podzimního knižního veletrhu (2012)- cena města Havlíčkův Brod.

Atlas odlehlých ostrovů

493 Kč
Čeština expres 2 (A1/2) - anglicky + CD
(1x)
Čeština expres 2 (úroveň A1/2) je přepracovaným a rozšířeným vydáním populární učebnice Czech Expres 2.

Čeština expres 2 (A1/2) - anglicky + CD

396 Kč
Číňan
(11x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

Číňan

314 Kč
Darda
(4x)
Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.

Darda

233 Kč
Islám a křesťanství v Bibli
Křesťanství a islám jsou dvě velká světová náboženství, obě s více než miliardou následovníků. Přestože mají z praktického hlediska mnoho společného, zeje mezi nimi hluboká propast. Jedním z hlavních důvodů je nedostatek informací a vzájemného pochopení.

Islám a křesťanství v Bibli

62 Kč
Jak počítají koťata
Knížka známého básníka Jiřího Žáčka a hudebního pedagoga a skladatele Pavla Jurkoviče obsahuje téměř 60 zhudebněných básniček, některých již známých, jiných zcela nových.

Jak počítají koťata

89 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>