Nejprodávanější tituly - říjen 2014

Darda
(4x)
Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.

Darda

233 Kč
Islám a křesťanství v Bibli
Křesťanství a islám jsou dvě velká světová náboženství, obě s více než miliardou následovníků. Přestože mají z praktického hlediska mnoho společného, zeje mezi nimi hluboká propast. Jedním z hlavních důvodů je nedostatek informací a vzájemného pochopení.

Islám a křesťanství v Bibli

62 Kč
Jak počítají koťata
Knížka známého básníka Jiřího Žáčka a hudebního pedagoga a skladatele Pavla Jurkoviče obsahuje téměř 60 zhudebněných básniček, některých již známých, jiných zcela nových.

Jak počítají koťata

89 Kč
Jak vzniká důvěra
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.

Jak vzniká důvěra

284 Kč
Kinematografie zapomnění
Kniha je pokusem o zachycení přelomového období konce reformního procesu roku 1968 a počátku normalizace československé kinematografii. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2012 za objev roku.

Kinematografie zapomnění

495 Kč
Krvavý cejch - 30%
Historické krimi z pera Jana Bauera.
Ukázky

Krvavý cejch

169 Kč
118 Kč
Někomu se něco stát může...
(4x)
Kniha povídek z každodenního života.

Někomu se něco stát může...

179 Kč
Nové povídky
(10x)
Soubor povídek Zdeňka Svěráka na nejrůznější téma s jeho typickou hravostí a humorem. Inspirací pro jejich příběhy byl život sám.

Nové povídky

224 Kč
Obrázky z československých dějin
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.

Obrázky z československých dějin

269 Kč
Ostrov Sukkwan
(4x)
Otec a syn se vydávají na neobydlený ostrov u pobřeží jihovýchodní Aljašky, kde budou žít rok ve srubu uprostřed přírody, odkázáni pouze sami na sebe. Novela, zdařile navazující na díla Jacka Londona…
Ukázky

Ostrov Sukkwan

211 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100