Nejprodávanější tituly - listopad 2014
osobnosti a osudy

Případ Pavlína - 11%
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
osobnosti a osudy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
230 Kč
Do temnoty - 11%
(9x)
Osobní vyprávění českého vojáka, ve kterém otevřeně líčí své osudy od motivace pro vstup do armády přes náročný výcvik a půlroční nasazení na základně v Afghánistánu až po boj s těžkou nemocí po návratu domů…
osobnosti a osudy
Ukázky

Do temnoty

269 Kč
239 Kč
Na co jsem si ještě vzpomněl - 11%
Paměti respektované osobností české žurnalistiky Jana Petránka volně vycházejí z rozhlasového cyklu Osudy a jsou svědectvím o životě plném dramatických okamžiků i trvalou snahou o sebezdokonalování. Součástí knihy je CD s písňovou tvorbou autora.
osobnosti a osudy

Na co jsem si ještě vzpomněl

80 Kč
71 Kč
Vezměte s sebou květinu! - 11%
(1x)
Deníky Moniky Pajerové z let 1980–1990 přinášejí autentické svědectví o společenských a politických poměrech za normalizace, o opatrném politickém tání v závěru let osmdesátých a pádu komunistického režimu v listopadu roku 1989.
osobnosti a osudy
Ukázky

Vezměte s sebou květinu!

267 Kč
238 Kč
Padrino Krejčíř – Afričan - 6%
(1x)
Přííběh o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi v Jihoafrické republice.
osobnosti a osudy

Padrino Krejčíř – Afričan

280 Kč
263 Kč
Básník - 6%
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
osobnosti a osudy
Ukázky

Básník

377 Kč
355 Kč
Flashky - 11%
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
osobnosti a osudy

Flashky

179 Kč
159 Kč
Tři muži proti totalitě
(1x)
Kniha Václavy Jandečkové se vrací do měsíců a let po únoru 1948, aby představila osudy několika z těch mužů a žen, kteří se pustili do nerovného zápasu s komunistickou diktaturou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tři muži proti totalitě

134 Kč
Kdo je ten chlap? - 11%
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
osobnosti a osudy

Kdo je ten chlap?

403 Kč
358 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
osobnosti a osudy

George Harrison

202 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 272 položek
1 2 3 .. 28 > >>