Nejprodávanější tituly - listopad 2014
počítače

Java 7 - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
394 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
HTML - tvorba jednoduchých internetových stránek - 20%
Každý z uživatelů internetu jednou zatouží po tom, aby si vytvořil vlastní www stránku. Jak rychle a efektivně svoji touhu po vlastních webových stránkách realizovat vysvětluje již druhé, aktualizované a doplněné vydání této publikace.
počítače
Ukázky

HTML - tvorba jednoduchých internetových stránek

149 Kč
119 Kč
Excel 2013 - 20%
Knížka je určena pro čtenáře, kteří již získali základní zkušenosti s programem MS Excel. Jejím základním bodem je jednotný přístup programu MS Excel k datům, získaných z různých zdrojů.
počítače
Ukázky

Excel 2013

212 Kč
170 Kč
Internetoví vizionáři - 20%
Díky knize Internetoví vizionáři získáte užitečné tipy a rady jak používat ty nejlepší nástroje, procesy a strategie tak, abyste dosáhli úspěchu a zisku ve svém online podnikání.
počítače
Ukázky

Internetoví vizionáři

239 Kč
191 Kč
Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Windows Sysinternals - 11%
Potřebujete ke správě, zabezpečení a diagnostice systému propracovanější nástroje než ty, které nabízí systém Windows? Jste zvídavý uživatel, specialista IT nebo vývojář, který rád ladí a optimalizuje?
počítače

Windows Sysinternals

332 Kč
295 Kč
BIM projektování v ArchiCADu - 20%
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
251 Kč
Pascal - 20%
Chcete-li začít s programováním, máte v ruce správnou knihu. Je určena naprostým začátečníkům, kteří sice umějí pracovat s počítačem, ale nikdy neprogramovali. Najdete v ní kurs programovacího jazyka Pasca.
počítače
Ukázky

Pascal

209 Kč
167 Kč
PHP 6 - 20%
Chcete-li se naučit vytvářet profesionální dynamické webové stránky, pak držíte v ruce tu správnou knihu — upravené vydání úspěšné učebnice programovacího jazyka PHP, rozšířené o novinky verze 6.
počítače
Ukázky

PHP 6

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>