Nejprodávanější tituly - listopad 2014
architektura

Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Czech Houses / České domy - 11%
(1x)
Kniha představuje autorský výběr 33 realizací rodinných domů, které byly navrženy a postaveny v České republice po roce 1989. V knize naleznete především rozsáhlou fotodokumentaci, provázenou vysvětlujícími a v menší míře i hodnotícími komentáři k je
architektura
Ukázky

Czech Houses / České domy

765 Kč
680 Kč
Great Spas of Bohemia, Moravia and Silesia - 11%
Kniha, vydaná v ediční řadě Slavné stavby nakladatelství Foibos Books nás na 504 stranách seznamuje s dvaceti dvěma lázeňskými městy a místy a provází nás zasvěceným a poutavým slovem 181 stavbou a stavebním komplexem těchto míst.
architektura

Great Spas of Bohemia, Moravia and Silesia

629 Kč
559 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 11%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
architektura

Chrám bez boha nad Prahou

268 Kč
238 Kč
Drobné perly české architektury - 6%
(6x)
Výtvarně výrazná kniha postavená na barevných fotografiích Pavla Friče, krátkých výstižných textech historika umění Jiřího T. Kotalíka a rýmovaných postřezích architekta Davida Vávry.
architektura
Ukázky

Drobné perly české architektury

507 Kč
478 Kč
101 věcí, které jsem se naučil na architektuře - 11%
(1x)
Kniha uznávaná a přijímaná jak studenty, tak profesionály, návrháři i veřejností. "101 věcí..." objasňuje některé matoucí aspekty tohoto oboru prostřednictvím nevšedních pohledů a ilustrací.
architektura

101 věcí, které jsem se naučil na architektuře

224 Kč
199 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
architektura

Architektura

431 Kč
383 Kč
Za novou architekturu - 11%
Patrně nejdůležitější spis k moderní architektuře a jedna z nejvýznamnějších knih 20. století. Slavný architekt v ní vysvětluje své technické a estetické teorie, pohled na průmysl, ekonomiku, vztah mezi formou a fukcí, atd.
architektura

Za novou architekturu

558 Kč
496 Kč
Hvězda - 11%
Renesanční letohrádek Hvězda patří k symbolům Prahy. Kolektiv badatelů pod vedením Ivana P. Muchky zdůrazňuje, že neobvyklá podoba i mimořádně umělecky kvalitní štuková výzdoba Hvězdy se vymyká českým či evropským loveckým zámkům.
architektura

Hvězda

603 Kč
536 Kč
Tugendhat, dům na rozhraní dějin
Vila Tugendhat je jedním ze tří–čtyř děl, které jsou přelomem v kulturních dějinách. Její příklad je nesmírně silný. Po desítky let ovlivňoval architekturu a její tvůrce po celém světě – a ovlivňuje stále. Její poselství je univerzální.
architektura

Tugendhat, dům na rozhraní dějin

459 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 48 položek
1 2 3 .. 5 > >>